50 jaar Hooibeekhoeve

Wandel langs onze proefvelden

Op maandag 27 juni onthulden we 10 infoborden langs een wandeling die je via verharde en onverharde paden langs enkele proefvelden van Hooibeekhoeve leidt. Gaandeweg kom je meer te weten over landbouw, voedergewassen, landbouwmachines, kalfjes, melkkoeien... 

Wedstrijd

Tot en met 31 december 2022 kan je de wandeling op eigen houtje doen samen met je familie, vrienden, met je hond of te paard... De wandeling vertrekt op het erf van Hooibeekhoeve. Na 5 kilometer kom je weer terug aan op de Hooibeeksedijk. Op elk infobord staat ook een QR-code die naar een filmpje leidt. In elk filmpje zit een letter verstopt. Met alle letters die je vindt, kan je een woord vormen. Wie het woord gevonden heeft, kan meedoen aan een wedstrijd. Van augustus tot en met december 2022 maken we elke maand een winnaar bekend via de Facebookpagina van Hooibeekhoeve.

Feestelijke studiedag op 28 juni

Zowel voor Hooibeekhoeve als voor LCV is samenwerking geen loos begrip. Samen weet je meer. Samen met onze projectpartners organiseerden we op 28 juni dan ook een studiedag met een divers programma.