NME/EDO-netwerkdag 2024

Meer informatie

Ontdek de troeven van de natuur tijdens onze inspirerende NME/EDO-Netwerkdag!

Dat de natuur positieve effecten heeft op onze gezondheid is intussen voldoende wetenschappelijk bewezen. Tijdens deze netwerkdag duiken we in de voordelen die de natuur heeft op onze gezondheid in al zijn facetten (fysiek, mentaal, motorisch, cognitief, …). Deze impact is nog sterker als ook de natuur zelf gezond is. Een gezonde natuur voor een gezonde geest in een gezond lichaam dus!

Wat staat je te wachten:

  • Boeiende lezingen en workshops: topexperts en ervaren professionals op gebied van natuur, welzijn en educatie delen hun inzichten en praktische tips.
  • Interactieve activiteiten: laat je inspireren door interactieve sessies en outdoor-activiteiten en ontdek verschillende manieren om de natuur in te zetten als tool.
  • Netwerkmogelijkheid: samen kunnen we nog meer bereiken en impact maken. Daarom voorzien we ook momenten waar je met gelijkgestemden uit het werkveld van natuur- en milieueducatie kan verbinden.
  • Inspiratie voor educatieve programma’s: ga naar huis met een rugzak vol ideeën om jouw doelgroep warm te maken voor de natuur.

Deze editie van de Netwerkdag is een initiatief van het Provinciaal Instituut voor Milieu Educatie (PIME).

Locatie

PIME, Mechelsesteenweg 365, 2500 Lier

Doelgroep

Iedereen die met kinderen, jongeren en volwassenen werkt rond natuur- en milieueducatie of educatie voor duurzame ontwikkeling.

De inschrijvingen voor de NME/EDO-Netwerkdag 2024 zijn afgesloten. Voor vragen kan je altijd terecht op pime@provincieantwerpen.be.