Uitrusting lokalen

man bedient dj-set
DJ

Audiovisuele toestellen

Bijna alle lokalen zijn standaard uitgerust met een geluidsinstallatie, projector en scherm. Je kunt op aanvraag extra geluidsapparatuur, verlichting en projectoren reserveren. Een volledig overzicht van deze bijkomende technische faciliteiten en de prijs ervan vind je in de catalogus van de Uitleendienst. Denk eraan alle extra technische faciliteiten ruim vooraf te reserveren.

Voor groepen die niet overnachten is enkel de standaard audiovisuele uitrusting van de lokalen in de prijs inbegrepen. Je kunt extra materiaal bijbestellen, maar dit zal worden gefactureerd volgens de tarieven vermeld in de online catalogus van de uitleendienst. Interne groepen kunnen gratis van deze dienstverlening blijven gebruikmaken.

Whiteboard

In elk lokaal is er minstens 1 whiteboard of flip-over aanwezig. Indien je wil, kunnen we meerdere exemplaren voorzien. Stiften hiervoor kun je gratis vragen aan het onthaal.

Internet

Je kunt in elk lokaal gratis gebruik maken van wifi. Het is niet toegestaan om andere hardware zoals routers, hubs en switchen aan te sluiten.

Laptops

Op aanvraag kun je gebruik maken van een of meerdere laptops, inclusief lader, tas, elektriciteitssnoer, slot en muis of de laptopkar inclusief 5 laptops boeken. In totaal beschikken wij over 15 laptops.

Je kunt de laptops in elk lokaal laten klaarzetten, maar je moet dit wel tijdig laten weten.
De prijs van zowel de losse laptops als de kar vind je terug in onze tarievenbrochure op de pagina tariefcategorieën.

Onze laptops zijn uitgerust met Windows 7. Voor meer technische informatie neem je best contact op met onze technici.

Piano's 

naast een buffetpiano en een elektrische piano hebben we nu ook een volwaardige stagepiano (Roland FP-90) in huis!

Een uiterst professioneel toestel, voorzien van een degelijk onderstel en extra pedalen.

Wil je dit (of een van de andere) toestellen vastleggen voor tijdens je volgende verblijf in het Vormingscentrum? Neem dan snel contact met ons op.

Huur van opslagruimte/ NIET MOGELIJK TIJDENS COVID19

Je kunt een locker of aparte opslagruimte huren om je materiaal  tijdelijk op te bergen. De eerste week huur is gratis. Als je langer wenst te huren, zullen we dit factureren. Stockeren gebeurt altijd op eigen risico van de klant. Het Vormingscentrum kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of verlies van het gestockeerde materiaal.

AED-toestel

De provincie plaatste op tien locaties, waaronder het Vormingscentrum, een automatische externe defibrillator (AED). Het toestel hangt in de inkomhal naast de deur van het onthaal .
Meer info vind je terug op de website van Campus Vesta waar je via een interactief spel de werking van het toestel leert kennen.