Werken in het provinciaal onderwijs

Waarom kiezen voor het provinciaal onderwijs?

Een job in het onderwijs biedt heel wat voordelen. Wil je weten hoeveel je gaat verdienen, hoeveel de vergoeding bedraagt voor verplaatsingsonkosten voor woon-werkverkeer en wat de lerarenkaart precies inhoudt? Je vindt alle informatie op de website 'Werken in het onderwijs' van de Vlaamse overheid.

Wie bij het provinciaal onderwijs aan de slag gaat, kan rekenen op heel wat extra voordelen. Zo zet de provincie volop in op innovatie in een eigentijdse infrastructuur. Onze scholen werken met de modernste leermiddelen en methodieken. Daardoor garanderen we je een inspirerende en motiverende werkomgeving.

Een andere belangrijke troef is onze startersbegeleiding. Een team van vier professionals staat klaar om je als startende leerkracht te ondersteunen. 

Ten slotte kun je je ook aansluiten bij de personeelsvereniging van de provincie Antwerpen. Prova biedt heel wat voordelen zoals kortingen bij talrijke handelzaken en voordelige toegangsprijzen in dierentuinen en pretparken. Ook voor onderwijzend personeel organiseren ze regelmatig culturele daguitstappen en reizen aan de best onderhandelde prijzen.

Geïnteresseerd?

Wil je zelf aan de slag in het provinciaal onderwijs? Bekijk dan regelmatig onze vacatures. We zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde onderwijstalenten.