Wandelroute Deurne - 8 km

Zicht op voorgevel en park van Kasteel Ertbrugge..

De route brengt je langs een aantal grote groene zones zoals het prachtige parklandschap van het provinciaal domein Rivierenhof, het recent aangelegde park Groot Schijn en het oude boslandschap van Ertbrugge. Ook tussen de grotere domeinen door ontdek je wilde natuurplekjes, verborgen beekvalleien, en stukjes waterige geschiedenis van de stad Antwerpen. En dat allemaal op fietsafstand van het stadscentrum!

Gebruik je graag de wandelwebsite van RouteYou? Dan vind je de Groen Kruis-wandeling in Deurne op deze Route You-pagina.

Je kunt de wandeling ook downloaden als gpx-bestand. Hiermee volg je je route 'live' tijdens het wandelen, via gps. Een gpx-bestand gebruik je op je smartphone of op je gps-toestel. Je moet hiervoor wel een speciale app of software installeren die het gpx-bestand kan lezen. Sommige apps geven enkel de route weer, andere apps hebben ook echte spraaknavigatie.

Enkele mogelijke apps: 

Opgelet: Afhankelijk van de gebruikte kaart en instellingen van de app die je gebruikt zijn er mogelijk kleine afwijkingen in de aangeboden route, waardoor deze een beetje zal verschillen van de routebeschrijving. Dit wijkt nooit veel af van de oorspronkelijke route.

Logobalk Groen Kruis partnerschap