Ruimte voor ondernemen Arendonk

Momenteel zit het project nog in de onderzoeksfase.

We selecteerden drie plekken in Arendonk die we meer in detail gaan bekijken Zo kijken we naar de mogelijkheden voor de bedrijven in Schotelven, ter hoogte van de Doe-het-zelfzaak Hubo. En we onderzoeken hoe het woonuitbreidingsgebied De Daries een brug kan vormen tussen werken, wonen, publieke ruimte en de schoolomgeving, midden in het centrum van Arendonk.

Het bestaande bedrijventerrein Hoge Mauw is uiteraard ook betrokken in het onderzoek, daarover krijg je binnenkort meer te horen.

Voor we plannen beginnen te tekenen voor Schotelven en De Daries, kunnen buurtbewoners en betrokkenen hun mening en visie meegeven tijdens twee buurtoverleggen. Waar zitten de kansen? Wat zijn bezorgdheden? Wat moet volgens de buurt  meegenomen worden in het latere ontwerp?

 

Overleg buurt Schotelven

Wanneer: dinsdag 26 september 2023 van 19u30 tot 21u30

Waar: zaal De Wamp, Deroissart 5, Arendonk

Voor wie: buurtbewoners, bedrijfsleiders en personeel, …

Inschrijven voor Schotelven doe je via dit inschrijfformulier.

Meer info

 

Overleg buurt De Daries

Wanneer: donderdag 28 september 2023 van 19u30 tot 21u30

Waar: Sint-Claracollege, Kloosterbaan 5, Arendonk

Voor wie: buurtbewoners, leerkrachten, leerlingen, …

Inschrijven voor De Daries doe je via dit inschrijfformulier.

Meer info

 

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op de nieuwsbrief over dit onderzoek via onderstaande knop. Je ontvangt een eerste mailtje om je inschrijving te bevestigen. Daarna ontvang je regelmatig nieuws over de evolutie van dit project. Door je in te schrijven, verklaar je je akkoord met de privacyverklaring van de provincie Antwerpen.