Praktisch

Voor je bezoek

Heb jij je ticket al op zak? Bestel je ticket nu online met korting. Een toegangsticket in voorverkoop bedraagt 5 euro per persoon (tot en met vrijdag 3 mei 12 uur 's avonds). De dagprijs is 6 euro. Het gebruik van de parking en de plantencrèche is inbegrepen. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang. Je ticket is éénmaal geldig op zaterdag 4 of zondag 5 mei 2024.

Mag het iets meer zijn? We maakten een mooie draagtas om je plantjes te vervoeren. Bestel de draagtas bij je ticket en wij leggen de zak voor je klaar aan de plantencrèche (voor het kasteel).

Heb je hulp nodig bij het bestellen? Bekijk onze veelgestelde vragen of mail naar vrieselhof@provincieantwerpen.be.

Plan je bezoek

Tuinkriebels vindt plaats in het Provinciaal Groendomein Vrieselhof, Schildesteenweg 95, 2520 Oelegem (Ranst). Je bent welkom op zaterdag 4 of zondag 5 mei tussen 10 en 18 uur.

Vlot naar Tuinkriebels

Kom met de fiets, stippel je route uit via het fietsknooppuntennetwerk. Er is een grote fietsparking niet ver van de inkom. Buslijn 610 (halte Knodbaan) stopt voor het domein. Plan je route via De Lijn.

Parkeren kan gratis op de weide links van het domein. Een wachter geeft de juiste route aan en er zijn medewerkers om vrije plaatsen aan te duiden. Er zijn ook voldoende parkeerplaatsen voorzien voor minder mobiele personen.

Bereid je voor

Bereid je bezoek voor en bekijk welke stand je zeker een bezoekje wil brengen. Benieuwd welke standhouder je waar kan vinden tijdens Tuinkriebels? Bekijk het plan.

Download je toegangsticket vooraf op je smartphone, zo hoef je niets af te printen.

Heb je ter plaatse nog tickets nodig? Aan de inkom betaal je met je kaart of smartphone, let op, sommige standhouders werken enkel met cash.

Tuinkriebels is een plasticvrij evenement. Vermijd plastic, breng zelf een draagtas of karretje mee. Of koop een mooie katoenen draagtas aan de inkom of plantencrèche.

Toegankelijkheid

  • Er is aangepaste parkeergelegenheid voorzien. 
  • Er zijn aangepaste toiletten in het bezoekerscentrum. In de Remise zijn er ook toegankelijke toiletten.

Tijdens je bezoek

Zit je met vragen? Ga naar de infotent aan de inkom of spring eens binnen bij de infostand van de Provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen (voor het kasteel). Aan de infostand aan het kasteel kun je meer te weten over de provinciale groendomeinen.

Tijd voor een sanitaire stop? Je kan naar het toilet in het bezoekerscentrum, het kasteel en de Remise. Een plaspaal kun je achter het kasteel vinden.

Na je bezoek

Hoe heb jij Tuinkriebels ervaren? Deel je foto’s of filmpjes met @Vrieselhof. Wij genieten graag mee! 

Sit je na je bezoek met vragen over je aankoop? Stel je vraag aan de standhouder. Je mag hen altijd contacteren met je vragen.

Om alvast in je agenda te zetten: in 2025 vindt Tuinkriebels op zaterdag 3 en zondag 4 mei plaats en bestaat het Vrieselhof 50 jaar!

Veelgestelde vragen

Zit je nog met vragen naar aanloop van je bezoek? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.