Aanbod voor scholen - Vrijbroekpark

Herfstwandelingen Vrijbroekpark 2023

Het thema van onze herfstwandelingen is 'Bomen'. Meer informatie over het programma voor jouw klas vind je onder 'Met de klas naar het Vrijbroekpark'.
De wandelingen starten op maandag 18 september en eindigen op vrijdag 24 november. 


Inschrijven kan vanaf vrijdag 25 augustus. 
Let op! Door een technisch probleem kun je niet voor meerdere klassen tegelijk inschrijven. Je moet dus per klas een reservatie maken. 
 

 

Geef ons je mening:

Nam je onlangs met je klas deel aan wandelingen?

Vertel ons wat je ervan vond door hier onze vragenlijst in te vullen! Zo kunnen we het in de toekomst nog leuker en leerzamer maken. Alvast heel erg bedankt!

 

Nieuwsbrief  'Kom met je klas naar buiten'

Schrijf in op de nieuwsbrief van NME/EDO, zo blijf je op de hoogte van ons aanbod en weet je als eerste wanneer de inschrijvingen voor onze wandelingen starten.
NME/EDO staat voor Natuur- en Milieu-Educatie en Educatie voor Duurzame Ontwikkeling. In deze nieuwsbrief wordt het volledige aanbod rond natuur en milieu in onze provincie gebundeld. We stellen de nieuwsbrief samen per regio, zo ontvang je relevante informatie voor jouw school. 

Klik op de knop hieronder om je te abonneren op onze nieuwsbrief 'Kom met je klas naar buiten' die verzonden wordt vanuit de mailbox educatie.nme@provincieantwerpen.be.