Aanbod voor scholen - Vrijbroekpark

Lente in het Vrijbroekpark - coronaproof aanbod

Deze lente bieden we doe-het-zelf wandelingen aan in het Vrijbroekpark.
Het thema van de wandelingen is 'bestuivers'. Meer informatie over het programma voor jouw klas vind je onderaan bij 'Met de klas naar het Vrijbroekpark'.
Deze wandelingen starten vanaf 19 april. 

 

Aanbod voor scholen

Trek jij met je klas soms de natuur in? Vind je het belangrijk dat kinderen leren over de natuur in de natuur? Kom dan met je klas naar ons park en neem deel aan de educatieve wandelingen of ga zelf op stap met de veldkoffers. Je biedt je leerlingen zoveel meer dan natuurkennis. Van een gezonde, frisse neus halen tot respect voor de natuur bijbrengen, het zit er allemaal in.

Ga snel verder naar het aanbod voor jouw klas en ontdek wat je in het park kunt beleven!

 

Geef ons je mening:

Nam je onlangs met je klas deel aan wandelingen?

Vertel ons wat je ervan vond door hier onze vragenlijst in te vullen! Zo kunnen we het in de toekomst nog leuker en leerzamer maken. Alvast heel erg bedankt!

 

Nieuwsbrief  'Kom met je klas naar buiten'

Schrijf in op de nieuwsbrief van NME/EDO, zo blijf je op de hoogte van ons aanbod en weet je als eerste wanneer de inschrijvingen voor onze wandelingen starten.
NME/EDO staat voor Natuur- en Milieu-Educatie en Educatie voor Duurzame Ontwikkeling. In deze nieuwsbrief wordt het volledige aanbod rond natuur en milieu in onze provincie gebundeld. We stellen de nieuwsbrief samen per regio, zo ontvang je relevante informatie voor jouw school. 

Klik op de knop hieronder om je te abonneren op onze nieuwsbrief 'Kom met je klas naar buiten' die verzonden wordt vanuit de mailbox educatie.nme@provincieantwerpen.be.