Congres Navorming

Organisator
Veiligheidsinstituut
Datum/uur
  • van 12 mei 2022 tot 13 mei 2022

Na 2 jaar verplichte corona-pauze, rollen we opnieuw de rode loper uit voor welzijn op het werk tijdens het Congres Navorming. Stel je eigen programma samen uit het aanbod van ruim 70 info- en werksessies.

Locatie

Provinciaal Vormingscentrum Malle, Smekenstraat 61, 2390 Malle

Doelgroep

Het congres Navorming is er voor iedere welzijnsprofessional:

• Interne en externe preventieadviseurs
• HRM-verantwoordelijken en -medewerkers

Maar eveneens:
• Werkgever, hiërarchische lijn en leden CPBW/BOC
• Consultants welzijn en milieu
• ARBO-deskundigen

Programma

Op donderdag bestaat het programma uit infosessies in de vorm van een hoorcollege (duurtijd: 75 minuten). Nieuwe wetgeving, gespecialiseerde technieken, leerrijke werkmethodes, codes van goede praktijk … komen aan bod. Uiteraard is er ook ruimte voor het beantwoorden van vragen.


Op vrijdag bestaat het programma uit werksessies, bedoeld voor kleinere groepen deelnemers (duurtijd: 2u). Dat geeft je voldoende tijd om je in het thema te verdiepen. Daarnaast bieden we een dagvullende werksessie aan rond verbindende communicatie.

Het programma én de mogelijkheid tot inschrijven vind je op onze Navorming website.

Leerdoelstellingen

Na meer dan één jaar gevuld met digitale contacten, kunnen we eindelijk opnieuw fysiek samenkomen en staan we voor nieuwe uitdagingen: meer dan ooit is er ondersteuning nodig voor het psychosociaal welzijn van onze medewerkers.

Bijkomende informatie

Dit congres komt in aanmerking voor de verplichte bijscholing voor preventieadviseurs. Iedere deelnemer ontvangt na afloop dan ook een deelnameattest.


Bespaar tot 30% op het inschrijvingsgeld voor je opleiding! Als onderdeel van de AP Hogeschool zijn alle opleidingen van het Veiligheidsinstituut erkend i.f.v. de KMO-portefeuille. Het registratienummer is DV.O232895.


 


INSCHRIJVEN VOOR DE NAVORMING
Niet via de knop hieronder, enkel via www.navorming-pvi.be!

Contactpersoon

Stefaan Henderieckx
stefaan.henderieckx@ap.be
03 203 42 10