Vacature in de kijker Tester

In een notendop

Je start bij de Dienst ICT Projecten en Oplossingen waar je als tester focust op het bewaren en verbeteren van de kwaliteit van opgeleverde software binnen het Departement ICT. Samen met 2 collega's en je teamverantwoordelijke draag je zo actief bij aan de kwaliteit van verschillende projecten. 

Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur en werkt in het provinciehuis te Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen. Je start in salarisschaal B1 en kan met onze loonsimulator je bruto- en netto maandsalaris inschatten. 

De 3 pijlers van een job als softwaretester bij ICT

Je bent binnen verschillende projecten de brug tussen het product en de eindgebruiker. Wat we technisch ontwikkelen moet handig, bruikbaar, performant en gebruiksvriendelijk zijn. Er zitten 3 grote thema’s in jouw takenpakket (klik open voor info)

Een glimp op jouw potentiële werkweek

Hoe kan een toekomstige werkweek als softwaretester eruit zien? Wel, zo dus! Weet dat je bij de provincie Antwerpen flexibel werkt en zo ook je privéleven optimaal organiseert. Wanneer je jouw werkdag start, even pauzeert of eindigt, plan je zelf met oog voor continuïteit van de algemene dienstverlening. 

Om maar te zeggen: het werk is divers en verrassend. Dat het ten dienste staat van onze bedrijven en inwoners, maakt het alleen maar mooier. Benieuwd naar wat andere collega’s nog meer zeggen over werken bij het departement ICT van de provincie Antwerpen? Lees gerust enkele getuigenissen en leer alvast je toekomstig team beter kennen! 

Ontmoet je team

Leer je volledige team beter kennen door op de foto's te klikken! 

Softwaretester bij het departement ICT, iets voor jou? 

Ben jij de speurneus met oog voor detail en kwaliteit die de provincie zoekt? Bekijk de (loon)voorwaarden en gevraagde competenties op onze jobpagina en solliciteer meteen als de job op jouw lijf geschreven is. We investeren in een warme onboarding, zodat je je gauw thuis voelt - beloofd! 

Hopelijk tot binnenkort, en neem gerust contact op bij vragen!