Infrastructuur en capaciteit

Via de tegels hieronder kom je meer te weten over de ruimten.

Audiovisuele ondersteuning

Geen kei op technisch vlak? Wij staan voor je klaar. In de provincieraadzaal en het auditorium gebeurt de bediening van de installaties exclusief door onze medewerkers en is audiovisuele ondersteuning dus inbegrepen in de zaalhuur. Makkelijk, toch? Bij alle andere zalen kan je ook een beroep doen op onze ondersteuning, maar die wordt dan wel extra aangerekend.

Je mag natuurlijk ook je eigen apparatuur meebrengen. Zolang je het maar vooraf bespreekt met één van onze technici.

Catering

Voor eventcatering werkt de provincie samen met enkele vaste huiscateraars. Zij kennen het provinciehuis en zijn dan ook de perfecte partner voor je congres of zakelijk evenement. Onze huiscateraars zijn onderverdeeld in drie categorieën: luxe, standaard en duurzaam. In de pdf hieronder vind je een lijst met cateraars waaruit je kan kiezen. Het is niet mogelijk om een cateraar in te schakelen die niet op deze lijst staat.

Catering is niet standaard inbegrepen in onze huurprijzen. Van zodra we de zaal bevestigd hebben, kan je aan de slag met de catering. Je krijgt dan een aparte offerte van de cateraar die je uit onze lijst hebt gekozen. 

Wens je catering? Reserveer dan zeker ook een cateringruimte.

Andere congres- en vergaderlocaties

Infrastructuur om congressen of vergaderingen te houden vind je ook op andere provinciale locaties.