Prijzen en reglement

congrescentrum provinciehuis - draaitrap

Het congrescentrum is toegankelijk voor huurders met een ondernemingsnummer of voor feitelijke verenigingen. Uiteraard kunnen ook diensten en entiteiten van de provinciale organisatie er gebruik van maken. Om niet te concurreren met bestaande feestzalen, verhuren we ons congrescentrum niet aan privépersonen voor feesten.

Prijzen

Onze congres- en vergaderfaciliteiten kan je huren voor gebruik tussen 8 en 23 uur op weekdagen en op zaterdag. Je kan de ruimtes huren voor een dag, een avond of voor een volledige dag + avond. 

Houd er rekening mee dat de op- en afbouw van bijvoorbeeld een cateraar ook binnen de gehuurde tijdspanne moet gebeuren.

De prijslijst vind je in de pdf hieronder.

Gebruiksreglement

We stellen onze infrastructuur ter beschikking voor activiteiten die aansluiten bij de waarden en normen van de provincie Antwerpen. We werken ook met een bindend gebruiksreglement voor al onze huurders.

Het gebruiksreglement vind je als download in de pdf hieronder.

In de download 'Uitleg verzekering Ethias' hieronder lees je meer over de verzekering burgerlijke en contractuele aansprakelijkheid en huurdersaansprakelijkheid (brand), met tarieven en werkwijze voor afsluiten van de verzekering.

De 'Antwoordkaart verzekering Ethias' gebruik je als je geen verzekering burgerlijke aansprakelijkheid hebt of als commerciële vereniging geen dekking huurdersaansprakelijkheid (brand) hebt voor het gebruik van lokalen van derden (zie ook artikel 17 van het gebruiksreglement).

Catering

Voor eventcatering werkt de provincie samen met enkele vaste huiscateraars. Een lijst van cateraars en het huishoudelijk reglement vind je in de rubriek Catering onderaan de pagina Infrastructuur en capaciteit.

Vragen?

Heb je nog vragen? Of wil je graag samen met ons nagaan of je evenement vormelijk en inhoudelijk past bij het gebouw en de ruimtes die je wil gebruiken? Mogelijkheden en beperkingen kan je verder bespreken en aftoetsen met onze medewerkers. Je bent ook welkom voor een bezoek ter plaatse.