Bekijk de winnende werken van de fotowedstrijd 'Park van mijn dromen'

publish date
09.10.2023

De fototentoonstelling gemist? Bekijk de winnende werken van de fotowedstrijd ter ere van de 100ste verjaardag van het park.

Tot en met zondag 8 oktober kon je de fototentoonstelling 'Park van mijn dromen' in de galerij van het kasteel bezoeken. De tentoonstelling was het resultaat van de fotowedstrijd ter ere van de 100e verjaardag van het park.

De jury van de fotowedstrijd bestond uit collega’s van de Provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen en de fotoclub JEP Deurne. “Bart, Els en Lus van de fotoclub JEP Deurne wierpen door hun kennis en ervaring een professionele blik op de ingezonden foto’s”, vertelt Peter Verdyck, directeur van het Provinciaal Groendomein Rivierenhof. “Door met de fotoclub JEP Deurne samen te werken, krijgen we een fijne samenstelling van een juryteam met hart voor fotografie én het park.”. Els van de fotoclub voegt daar nog aan toe: “Vijf juryleden, elk met hun eigen visie, hebben veel mooie beelden gewikt en gewogen, om dan samen tot een selectie te komen waar iedereen zich in kon vinden.”

Wel 129 deelnemers zonden samen 731 foto's in. Een selectie van de foto's kon je in de tentoonstelling zien. De tentoonstelling gemist? Bekijk de foto's van de winnende werken hieronder.

 

 

Winnaars fotowedstrijd 100 jaar Rivierenhof