Winnaar zomeractie

15.10.2019

Afgelopen zomer organiseerden we met Europa Direct een wedstrijd op sociale media. Mensen konden onze befaamde Europafiets winnen door foto’s te delen met een Europese dimensie op Facebook of Instagram met de hashtags #EuropAntwerpen en #EUinmyregion. De winnaar is vandaag zijn prijs komen ophalen in het Provinciehuis.

Winnaar Europafiets
“Mijn huisgenoot vertelde me over deze wedstrijd, maar was er van overtuigd dat ik niet ging winnen. Nu is ze natuurlijk stikjaloers!”

Onze Europafiets heeft een nieuwe thuis gevonden! Sepp Mortelmans wist ons te overtuigen met de mooie foto’s van zijn reis met de Interrail-pas doorheen Europa. Tijdens deze reis bezocht hij samen met een vriendin Berlijn, Boedapest, Krakau en Kroatië. “Krakau was voor mij de grootste verrassing. Zo’n bruisende stad, het is een echte aanrader!”

Sepp maakte vooral veel gebruik van de Velo’s in Antwerpen. Nu hij zijn eigen fiets heeft, kan hij rechtstreeks van thuis vertrekken. “Mijn Velo-kaart ga ik toch nog houden, op sommige plaatsen zet ik deze fiets liever niet. Ik zou niet willen dat hij gestolen wordt.”

Instagrampost Winnaar Zomeractie

Nogmaals een dikke proficiat Sepp en bedankt aan alle deelnemers!

Wil je zelf ook een Europafiets winnen? Kom dan zeker eens langs bij de Pop up Europa in Balen of Putte.

Ontdek alle activiteiten op www.popupeuropa.be

Wist je dat de Europese Unie gratis Interrail-passen weggeeft aan 18-jarigen? Via DiscoverEU kan je deelnemen aan een wedstrijd en wie weet mag jij volgende zomer Europa ontdekken. Meer info kan je hier vinden.