ANKONA-ontmoetingsdagen

Op zaterdag 10 februari 2018 organiseerden we onze 21ste editie van de ANKONA-ontmoetingsdag. Deze trefdag is bedoeld voor iedereen die een gezonde interesse heeft in natuur en landschap. 

Op deze 21ste editie werden 400 deelnemers verwacht.

Een greep uit het programma (de samenvatting van al de lezingen alsook het gedetailleerd programma vind je terug in de syllabus die je als pdf-bestand kan downloaden - zie hieronder):

Deze 21ste editie wordt samen georganiseerd met de Universiteit Antwerpen (UA) - Departement Biologie (ECOBE) en heeft terug plaats gehad op de UA-Campus Groenenborger (gebouw T), Groenenborgerlaan, Antwerpen.

Hieronder vind je het volledige programma, de syllabus en de presentaties van die dag.

infostand op ontmoetingsdag
infostand op ontmoetingsdag

Achtergrondinfo over de ANKONA-ontmoetingsdagen

ANKONA organiseert jaarlijks op de tweede zaterdag van februari een ontmoetingsdag. Deze is gratis voor iedereen die zich vrijwillig of professioneel inzet voor natuurstudie in de provincie Antwerpen. Op deze dag kan je niet alleen lezingen volgen maar ook de ganse dag informatie- en boekenstands van diverse (natuur-)verenigingen bezoeken. We organiseren ook praktische workshops en tijdens de middagpauze kan je natuurfilms (van eigen bodem) bekijken. Deze jaarlijkse ontmoetingsdagen zijn gratis maar vooraf inschrijven (vanaf december) is steeds noodzakelijk.

Wil je zelf een lezing geven over je natuurstudiewerk op één van de volgende edities? Laat het ons weten!

Lezingen van ontmoetingsdag 2018

Download hieronder de beschikbare presentaties van de ANKONA-ontmoetingsdag 2018 :

Waarover gingen de lezingen in de voorbije edities?
Om een idee te hebben welke onderwerpen reeds aan bod zijn gekomen, kun je onderstaand document downloaden.