ANKONA-ontmoetingsdagen

ANKONA-ontmoetingsdag 2023

Voor de 26e editie van de ontmoetingsdag organiseerden we opnieuw een fysieke bijeenkomst volgens het vertrouwde recept: boeiende sprekers, een infomarkt met standen, broodjeslunch en een netwerkreceptie nadien. Naast de infomarkt kon je ook de otter-expo van WWF bezoeken. En we hadden dit jaar ook een primeur in petto: de film WOLF in avant-première. Hartelijk dank aan de meer dan 280 geïnteresseerden die onze ontmoetingsdag bezochten!

In onze syllabus vind je een overzicht van alle sprekers met een samenvatting van de presentaties:

Bekijk hier de presentaties die gegeven werden tijdens de ontmoetingsdag 2023:

Organisatie: Antwerpse Koepel voor Natuurstudie (ANKONA) in samenwerking met UA-departement Biologie / Global Change Ecology Centre

Over de ANKONA-ontmoetingsdagen ...

ANKONA organiseert jaarlijks op de tweede zaterdag van februari een ontmoetingsdag. Deze is gratis voor iedereen die zich vrijwillig of professioneel inzet voor natuurstudie in de provincie Antwerpen. Op deze dag kan je lezingen volgen en informatie- en boekenstands van diverse (natuur-)verenigingen bezoeken. We organiseren ook praktische workshops en tijdens de middagpauze kan je natuurfilms (van eigen bodem) bekijken. Deze jaarlijkse ontmoetingsdagen zijn gratis maar vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Wil je zelf een lezing geven over je natuurstudiewerk op één van de volgende edities? Laat het ons weten!