Conferentiezalen

B89
conferentiezaal B89

Capaciteit

De conferentiezalen B89, G555 en D29 zijn lokalen met een capaciteit van 120 tot 160 personen.

Heb je een grotere capaciteit nodig? Check dan zeker of de animatiehal of polyvalente zaal voor jou een oplossing kunnen bieden.

B89 en G555 kunnen door een scheidingswand in twee kleinere ateliers worden opgesplitst, B8 en B9 en G54 en G55.

Dansen, repeteren of vergaderen...

Je kunt er terecht voor de meest diverse activiteiten, van danslessen en repetities tot cursussen of vergaderingen.

Dankzij de parketvloer is lokaal D29 uitermate geschikt om te dansen. Latin- of ballroomdansen, jazzballet,… het kan er allemaal. Ben je op zoek naar een extra danszaal? Neem dan zeker ook eens een kijkje op de pagina van de andere zalen met parketvloer: de patio en de animatiehal.

Zoek je een repititielokaal voor je koorweekend, dan is G555 voor jou de beste keuze. Het lokaal beschikt over een uitstekend akoestiek en is door haar meer afgelegen ligging ideaal voor muzikale activiteiten.

Technische uitrusting

In al de conferentiezalen is er standaard een beamer en geluidsinstallatie aanwezig. Bij opsplitsing van lokaal G555 staat de beamer in G54. Wil je een beamer in G55? Dat kan, maar dan vraag je dat wel best op voorhand aan.

Je kunt in elk lokaal gratis gebruik maken van internet via kabel of wifi. Een handleiding voor aanmelding op het draadloze netwerk kun je krijgen aan het lokaal. Internet via kabel moet je wel vooraf aanvragen.

Wil je toch graag nog extra audiovisuele middelen? Geen probleem, laat vooraf weten wat je nodig hebt en onze technici brengen dit voor jou in orde. Voor een overzicht van de beschikbare toestellen en de prijs ervan kun je terecht in de online catalogus.

Voor een volledig overzicht van de mogelijke opstellingen, de capaciteit van de lokalen en de technische uitrusting ervan neem je best een kijkje op de pagina ‘Overzicht capaciteit lokalen’.