Europese fondsen

  • Informatie: Wij informeren je over de verschillende programma’s, de mogelijkheden binnen elk programma, nieuwe oproepen en ander nieuws over de Europese subsidiefondsen.
  • Netwerkopbouw: Een Europees project, dat is netwerken en samenwerken. Zoek je partners om samen te werken? Daar helpen we je graag mee op weg. 
  • Begeleiding: Tips nodig voor het schrijven van een project? Vragen over praktische zaken na goedkeuring van je project? Wij helpen je graag. 

Projectadviseur Hanne legt deze taken uit in dit filmpje:

 

Gelieve marketing cookies te accepteren om deze video te bekijken.

De provincie financiert mee

Het provinciebestuur moedigt Europese projecten aan door provinciale cofinanciering van projecten die aansluiten bij het provinciaal beleid of er een meerwaarde aan bieden.

LinkedIn 'Europa bij ons'

Op zoek naar het laatste nieuws rond de Europese programma’s zoals nieuwe oproepen, infosessies en relevante evenementen…? Volg dan zeker onze 'Europa bij ons' LinkedIn pagina. We brengen hier nieuws voor toekomstige projectindieners en vanuit lopende projecten.

Deel je projectidee

Heb je een projectidee? Deel het dan zeker met ons. We bekijken graag samen met jou wat de opties zijn voor je projectidee en welke partners uit ons netwerk interessant zouden kunnen zijn voor je project.