Bezoek de boerderij

Voor scholen en verenigingen

Wil je dé plekjes op een modern melkveebedrijf ontdekken en de koeien eten geven zoals de boer dat doet? Of ga je graag wandelen op het platteland en picknicken in de wei? Dan is de Hooibeekhoeve in Geel de ideale plek. Op een speelse en actieve manier ontdek je wat je eet en waar het vandaan komt. Bekijk ons aanbod voor het basisonderwijs, secundair onderwijs en verenigingen.

Wist je dat heel wat andere bedrijven hun boerderij ook openstellen voor bezoeken?

Waar je in het ene bedrijf lammetjes kan knuffelen, kan je in het andere aardbeitjes proeven of tomaten plukken. Aan diversiteit geen gebrek! Om jullie snel en makkelijk met een leuke boerderij in je buurt in contact te brengen, hebben we alle geëngageerde boerderijen van over heel de provincie Antwerpen gebundeld in de website bezoekdeboerderij.be. Neem hier zeker ook eens een kijkje voor nog meer boerderijplezier!

 

Voor landbouwers 

Wil je graag meer weten over één specifiek onderwerp? Dan geven onze onderzoekers jou graag een rondleiding op maat op Hooibeekhoeve. 

Plan nu je bezoek aan Hooibeekhoeve

 

Voor leerkrachten landbouwonderwijs

Ben je leerkracht in het landbouwonderwijs? Dan kan je op Hooibeekhoeve terecht voor praktijklessen en -weken. Laat ons weten wanneer je wenst te komen en welke materialen je nodig hebt. 

Plan nu je praktijkles bij Hooibeekhoeve