Huisreglement

Verantwoordelijke ter plaatse

Elke groep moet worden vertegenwoordigd door een meerderjarige verantwoordelijke en zijn/ haar GSM nummer voor begin van het verblijf aan ons bezorgen . Deze persoon kan altijd worden opgeroepen en fungeert als contactpersoon met het Vormingscentrum. Als verantwoordelijke zorg je ervoor dat het huisreglement wordt nageleefd.

Eigen catering

Het Vormingscentrum heeft geen zelfkookformule want wij hebben immers zelf een zeer ruim én lekker aanbod catering. Het is ook niet toegelaten om zelf eten en drinken mee te brengen of een eigen cateraar in te schakelen. De directie kan hierop uitzonderingen toestaan, maar dan betaal je steeds een compensatiebedrag. Hoe dat berekend wordt, vind je terug in onze tarievenbrochure.

Voor meer informatie hierover kun je ook altijd terecht op de pagina over de catering of neem je contact op met de coördinator catering.

Slaapkamersleutels

De sleutels van de slaapkamers zijn op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15.30 uur.

Schoonmaak

De schoonmaak na je verblijf is inbegrepen in de prijs. Wil je uit respect voor ons schoonmaakteam wel alles zo schoon mogelijk achterlaten? Informeer aan het onthaal tijdig naar de mogelijkheden om het afval dat je aan het eind van je verblijf verzameld hebt correct te sorteren.

Beheer van je bar

Bij je verblijf krijg je altijd een ontspanningsruimte met een basisvoorraad dranken en snacks ter beschikking. Je kunt deze voorraad altijd laten aanvullen.  

De barlokalen zijn gratis voor de groepen die in het centrum overnachten. Als je niet overnacht, kun je gratis gebruik maken van de kleine bars die aan je lokalen grenzen. Als je toch nog een extra bar wil, betaal je het tarief van een conferentiezaal.

Je beheert je bar zelf en bepaalt zelf de prijs van je drankjes. Eventuele winst is dus voor eigen rekening.
Concreet betekent dit dat je bij het begin van je verblijf de drankjes zelf uit de voorraadruimte haalt en in de koelkasten van de bar zet. Na verblijf moet je de lege flesjes en resterende voorraad sorteren en terug in de opslagplaats zetten zodat we het verbruik kunnen berekenen. De glazen was je ook zelf af. Het verbruik van de bar zal mee gefactureerd worden met je verblijf. Je kan er ook voor kiezen om dit via bancontact of payconiq af te rekenen tijdens de openingsuren aan het onthaal. Geef dit wel tijdig door zodat er voldoende tijd is voor de bartelling en de berekening van de kosten.

Gebruik van lakens

In de standaardprijs van een overnachting is het gebruik van onze lakens en kussenslopen inbegrepen. Het gebruik ervan is verplicht.

Einde verblijf

Je wordt geacht je aan de sluitingsuren van het Vormingscentrum te houden en aan het einduur van de activiteit dat je bij reservatie opgaf.

Na afloop van je verblijf moet je de deuren van je lokalen sluiten, je bij het onthaal afmelden en alle sleutels inleveren. Na de openingsuren van het onthaal kun je terecht bij de conciërge die je kunt bereiken met het telefoontoestel naast de ingang van het onthaal. Je slaapkamers moet je op de dag van vertrek ten laatste om 9.30 uur leegmaken. De groepsverantwoordelijke levert de sleutels 's ochtends in aan het onthaal.

Roken

Het KB van 19 januari 2005 legt een algemeen rookverbod op in de gebouwen. Je kunt enkel roken in open lucht op de daartoe voorziene plaatsen.

Dieren

Huisdieren zijn niet toegelaten in het centrum, hulphonden kunnen wel. We willen wel vragen om dit even aan het onthaal te komen melden.

Dienstverlening tussen 23 en 8 uur

Het Vormingscentrum is gesloten tussen 23 en 8 uur. Elke dienstverlening tussen deze uren worden aangerekend aan uurloontarief. Gasten die blijven overnachten kunnen het gebouw wel te allen tijde binnengaan en verlaten.