Bedrijfsadvies

Mobiliteitsmanagement helpt je om de woon-werk- en dienstverplaatsingen binnen je organisatie efficiënt en effectief te organiseren. Met concrete maatregelen kun je ervoor zorgen dat je medewerkers op een zo vlot mogelijke, gezonde en milieuvriendelijke manier naar het werk komen.

Ben je werkgever en op zoek naar gratis advies op maat over mobiliteitsmanagement? Dan ben je bij het Provinciaal Mobiliteitspunt(PMP) Antwerpen aan het juiste adres. Het PMP richt zich exclusief tot werkgevers.

Voordelen voor de werkgever

Concrete maatregelen rond duurzaam woon-werkverkeer leveren je heel wat voordelen op:

  • belastingaftrek
  • minder werkverzuim
  • minder ruimte nodig voor parkeerplaatsen
  • sterk imago als werkgever

Lees in ons aanbod hoe het Provinciaal Mobiliteitspunt (PMP) Antwerpen je kan helpen om die voordelen binnen te halen.

Weg uit de file

België is kampioen filerijden volgens een Amerikaans onderzoek. In 2013 stonden automobilisten in Antwerpen gemiddeld 78 uur in de file, alweer één uur meer dan in het jaar ervoor. Onze wegen slibben meer en meer dicht. Met alle nadelen tot gevolg: tijd- en productieverlies, milieuvervuiling, stress, …

Een derde van alle gereden autokilometers gebeuren voor het werk. Door de pijnpunten in die verplaatsingen aan te pakken, kun je al een groot verschil maken. Het Provinciaal Mobiliteitspunt (PMP) Antwerpen helpt je daar gratis bij.