Communicatietips

Communicatieverplichtingen

Als je subsidies ontvangt voor plattelandsprojecten, moet je bepaalde communicatieverplichtingen nakomen. Dit omvat het opnemen van specifieke logo's en onderschriften in je communicatiematerialen. 

Raadpleeg onze communicatiechecklist om te zien welke verplichtingen jouw project heeft. Gebruik deze checklist voor al je evenementen en publicaties, van persberichten tot uitnodigingen en magazines. Zo zorg je ervoor dat je alles op de juiste manier communiceert en geen kansen misloopt!

Logo's

Volgende logo's moet je verplicht gebruiken.

Informatieposter

Projecten gefinancierd vanuit PDPO moeten een informatieposter ophangen op een zichtbare plaats. Hieronder kan je de affiche downloaden. 

Aan de slag met communicatie

Wanneer ga je binnen je project communiceren? En wie moet allemaal op de hoogte zijn van je project? Dit breng je best bij het begin van je project in kaart. Je kan hierbij gebruik maken van ons sjabloon

Pers

Wil je met je project pers bereiken? Ook dan helpen we je graag op weg. Hier vind je actuele perslijsten van algemene pers en landbouwpers actief in de provincie Antwerpen. Vraag zeker ook een perslijst op bij de communicatieambtenaar van jouw gemeente. 

Heb je een vraag? 

Heb je nog vragen of ben je op zoek naar feedback?