Hooibeekhoeve in coronamodus

publish date
27.08.2020

Hooibeekhoeve ontvangt voorlopig nog geen scholen of andere groepen voor een rondleiding. Na de herfstvakantie, op 8 november 2020, herbekijken we de situatie. 

Het is voorlopig binnen onze site niet mogelijk om verschillende bezoekersstromen voldoende gescheiden te houden om een veilige omgeving voor zowel bezoekers als werknemers te verzekeren én een kwaliteitsvol bezoek te garanderen. We hopen jullie op een later moment in het schooljaar weer te mogen verwelkomen. Ondertussen zetten we ons in om via de digitale weg landbouw tot bij jullie te brengen. Volg de Facebookpagina van Hooibeekhoeve en blijf op de hoogte. 

De geldende coronamaatregelen kan je hier raadplegen. Ook Hooibeekhoeve volgt deze maatregelen om de educatieve werking weer op te starten van zodra het mogelijk is. Studenten landbouw of diergeneeskunde zijn in het kader van hun specifieke opleiding nu al welkom op onze site. 

Als onze aanpak wijzigt, laten we jullie via deze weg iets weten. Ondertussen blijven de teamleden van Hooibeekhoeve telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Zorg ondertussen goed voor elkaar en tot later! Wij bereiden alvast met veel enthousiasme toekomstige educatieve activiteiten voor.

Volgende van de detaillijst