Vacature: Beleidsadviseur gouverneur Antwerpen

publish date
22.09.2021

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega.

Kan jij common ground vinden tussen verschillende visies en stakeholders? Kan je mensen meenemen in een verhaal door jouw natuurlijke overtuigingskracht en sterk inlevingsvermogen? Beschik je bovendien over een vlotte pen? Dan is onderstaande vacature misschien wel iets voor jou!

Als beleidsadviseur werk je aan een brede waaier van taken die zich situeren op verschillende werkdomeinen en bestuursniveaus. Eerst en vooral faciliteer, bemiddel en adviseer je tijdens complexe besluitvormingstrajecten. Daarnaast neem je ook zelf uiteenlopende dossiers in handen, zoals die van het haventracé en de Oosterweelverbinding. We zoeken daarom iemand die vertrouwd is met de Antwerpse context of hier snel de weg in kan vinden. Bovendien zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor verschillende andere dossiers rond mobiliteit, tunnelveiligheid, windturbines, of het slopen van gebouwen met explosieven. Om al die projecten tot een goed einde te brengen, moet je de nodige zelfstandigheid en maturiteit aan de dag kunnen leggen.

Als beleidsadviseur werk je regelmatig samen met de gouverneur. De dienst van de Gouverneur ondersteunt de provinciegouverneur in de coördinerende en bemiddelende opdracht die haar door de Vlaamse regering werd toevertrouwd. 

Helder communiceren met verschillende doelgroepen is één van de kwaliteiten waarover een beleidsadviseur moet beschikken. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die oplossingsgericht kan denken, de voeten in de aarde heeft en graag initiatief neemt. Heb je bovendien goede synthesevaardigheden? Dan ben jij dé geknipte persoon voor deze job!

De volledige vacature vindt u op Werken Voor Vlaanderen.

Kandidaten kunnen solliciteren tot en met 8 oktober.