Stand van zaken Interreg fondsen

publish date
05.02.2019

De programmaperiode loopt stilaan ten einde, en de laatste oproepen beginnen zich aan te kondigen. Hier volgt een overzicht per programma. De projecten kunnen telkens lopen tot medio 2023. Ondanks de Brexit, is de deelname van Engelse partners gegarandeerd voor deze periode. Tenzij ze er in Londen of in Brussel anders over beslissen, maar dat is voor iedereen momenteel koffiedik kijken.  

Interreg 2 Zeeën  

De 8e call opent op 1 februari en sluit op 8 april 2019. Meer info vind je op de website van het 2 Zeeënprogramma.

Infosessie 25 februari

Naar aanleiding van deze oproep organiseert het programma een infosessie voor projectaanvragers op 25 februari in het VAC in Gent. Informatie over inschrijvingen en inhoud vind je op de website.

Mid-Term Review event

Het programma organiseert op 25 en 26 april een Mid-Term Review event. Hier zullen de eerste realisaties van projecten uit deze programmaperiode in de kijker worden gezet. Binnenkort volgen meer details over het programma en starten de inschrijvingen via de website.

Overzicht goedgekeurde projecten 

Onlangs keurde het programma nog 13 projectaanvragen goed. Weten welke dit zijn? Neem een kijkje op de website. Een volledig overzicht van de goedgekeurde projecten vind je hier.

Interreg Noordzeeregio 

De 10de oproep staat open tot 8 april 2019. Meer info op de website van het Noordzeeregio-programma. Hoe ziet een typisch Noordzeeproject eruit? Hier vind je het antwoord. Laat je ook zeker inspireren door goedgekeurde Noordzeeprojecten

Interreg Noordwest-Europa 

De 9de oproep voor de prioriteiten 1 & 3 staat open tot 14 juni 2019.  Meer info vind je op de website van het Noordwest-Europa-programma. Laat je inspireren door goedgekeurde Noordwest-Europa projecten.

Project Idea Lab, 2 april in Brussel

Naar aanleiding van deze oproep organiseert het programma een Project-Idea-Lab voor projectaanvragers op 2 april Brussel, meer info daarover vind je op de website