Ben jij een Korte Keten Koper?

13.05.2022
???module.newsItem.label.themes???

Van zaterdag 14 tot en met zondag 22 mei is het Week van de Korte Keten. Provincie Antwerpen stelt de klant centraal tijdens deze editie en breit de volgende maanden een onderzoek naar het profiel van de Korte Keten Kopers aan de campagne: wie zijn ze, wat kopen ze, wat zijn hun verwachtingen...?  Op zaterdag 14 mei start ook de Korte Keten Kopers campagne van provincie Antwerpen! Deel je getuigenis via een online platform of tijdens een verhaleninzamelmoment...

We gaan getuigenissen verzamelen van mensen die korte keten-producten aanschaffen. Daarbij hebben we ook oren naar eventuele obstakels die nog ervaren worden. Door de korte keten-kopers beter te leren kennen, willen we hen in de toekomst nog beter tegemoet komen. Onder alle inzendingen verloot provincie Antwerpen enkele fijne/ lekkere prijzen.

Korte Keten Kopers campagne praktisch

• De actie start op zaterdag 14 mei en eindigt op zondag 31 juli.
  • Je getuigenis delen, kan heel eenvoudig via een online formulier.
  • De adviseur korte keten van provincie Antwerpen gaat ook enkele dagen op stap met een fotograaf om korte keten-kopers in beeld te brengen en hun verhaal te capteren.
  • Een greep uit deze getuigenissen kan je binnenkort op deze webpagina lezen en bekijken.

Zo deel je jouw getuigenis

Je deelt op het online platform jouw ervaringen rond kopen in korte ketens of je kan je verhaal vertellen aan een medewerker van dienst Landbouw op een van de verhalenverzamelmomenten die provincie Antwerpen organiseert. Je getuigenis mag kort of lang zijn, maar elke vraag moet ingevuld worden. Als dienst Lanbouw merkt dat de antwoorden inhoudelijk niet over korte keten gaan, kan je worden uitgesloten van deelname. Je mag je getuigenis illustreren met 1 foto. Je mag maximaal 1 keer deelnemen en enkel als je binnen het grondgebied van de provincie Antwerpen woont of een verhaal deelt over een korte keten-aankoop bij een bedrijf in de provincie Antwerpen.  Lees het volledige wedstrijdreglement in het document hieronder.