Word jij deze zomer onze jobstudent?

20.06.2022
???module.newsItem.label.themes???

Ben jij sterk in communicatie en in administratie? Stel je dan voor 10 juli kandidaat via landbouw@provincieantwerpen.be. We zoeken een jobstudent die zich drie tot vier weken kan vrijmaken in augustus of september 2022.

Jouw taken

Ben jij sterk in communicatie en administratie? Dienst Landbouw van Provincie Antwerpen zoekt een jobstudent om:

-        gegevens uit een databank over te zetten naar CRM. Je krijgt hiervoor een basisopleiding CRM maar ervaring is een pluspunt. Je contacteert de personen over wiens gegevens het gaat en beantwoordt hun vragen.

-        de Korte Keten Kopers-campagne uit te werken: teksten online plaatsen, winnaars en deelnemers van de wedstrijd verwittigen, zelf foto’s en content maken voor sociale media, campagnemateriaal bestellen…

-        te ondersteunen bij de online communicatie van Dienst Landbouw en praktijkcentrum Hooibeekhoeve en de beeldenbank van provincie Antwerpen aan te vullen voor de thema’s land- en tuinbouw.

Wanneer?

Drie of vier weken, in augustus en/of september. We kunnen de periode onderling overeenkomen.

Interesse?

Laat ons ten laatste op 10 juli in een mailtje aan landbouw@provincieantwerpen.be weten waarom we jou in dienst moeten nemen! Tijdens een intakegesprek geven we je meer inhoudelijke en praktische uitleg over je werk. De procedure kan eerder afgesloten worden als we voor 10 juli een geschikte kandidaat vinden.

Vragen?

Stel ze via landbouw@provincieantwerpen.be