Gezocht: jobstudenten met groene vingers

publish date
23.04.2021
???module.newsItem.label.themes???

Na publicatie van onze oproep kregen we zeer veel reacties, waarvoor dank. De vacatures zijn ingevuld en het is niet meer mogelijk om je kandidaat te stellen. Daarom werden de items 'Hoe stel je je kandidaat?' en 'Contactpersoon' verwijderd uit de tekst hieronder.

De provincie Antwerpen is op zoek naar enthousiaste jobstudenten voor de periode juli tot en met september 2021 (maximaal 1 maand), voor de functie van stielman-/vrouw met interesse voor groenonderhoud voor de dienst Facilities & Maintenance binnen het departement Logistiek.

Je zal werken op volgend adres: Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen.

Wie zijn wij?

Het departement Logistiek (DLOG) voorziet de provinciale diensten van noodzakelijke middelen om hun taken efficiënt te kunnen uitvoeren. DLOG zorgt voor duurzame en onderhouden gebouwen, beheert vastgoed, richt werkplekken in, zorgt voor kantoormateriaal, stelt vergaderzalen ter beschikking, staat in voor een klantvriendelijk onthaal en bewaking, zorgt voor catering en vervoersmiddelen, … Kortom: een omvangrijk dienstenpakket zorgt ervoor dat iedereen optimaal kan functioneren.

Wat zal je als jobstudent doen?

Onderhoud gebouw/ tuin

  • je onderhoudt de tuin: snoeien, padenonderhoud, onderhoud grasvelden, afvalbeheer, werken en onderhoud aan de infrastructuur, ...
  • je identificeert en meldt problemen of defecten in en rondom de gebouwen
  • je onderhoudt de installaties van de werkomgeving
  • tijdens de werkzaamheden beperk je de overlast tot een minimum

Wie ben jij?

Als jobstudent beschik je over onderstaande competenties:

  • Initiatief: je neemt initiatief en bent leergierig, je doet eerst zelf al het mogelijke om een probleem op te lossen, alvorens de hulp van anderen in te roepen.
  • Nauwgezetheid: je werkt nauwkeurig en met oog voor detail. Je voert de taken ordelijk, verzorgd en veilig uit, met respect voor de materialen.
  • Samenwerken: je helpt anderen en pleegt overleg, je steunt de voorstellen van anderen en bouwt daarop voort om tot een gezamenlijk resultaat te komen.

Hiernaast beschik je over volgende kenniscompetenties:

  • je kan correct gebruik maken van verschillende gemotoriseerde machines: grasmaaier, heggenschaar, tractor, …

Wat bieden wij jou?

Als jobstudent verdien je 11,99 euro bruto per uur en 11,67 euro netto per uur. Je kan gebruikmaken van gratis openbaar vervoer. Kom je met de fiets dan heb je recht op fietsvergoeding.