Babyboom in het bos

De tweede en derde kleuterklas gaan op een belevende speelse manier op pad. Ontdekken, vertellen, samenwerken, ervaren en directe beleving staan hierbij centraal. 

Datum/uur
  • van 20 april 2020 tot 12 juni 2020
Doelgroepen
  • Kleuteronderwijs

Prijs

Gratis

Evi Egel rekt zich uit, ze ontwaakt uit haar winterslaap, maar er is geen tijd te verliezen. Het is lente en dat is een erg drukke periode voor Evi en de andere bosdieren. Binnenkort zal het bos krioelen van nieuw leven. Evi Egel steekt de handen uit de mouwen om het bos voor te bereiden op de komst van de nieuwste nakomelingen! 

Alle wandelingen vertrekken aan het onthaalgebouw, Boonmarkt 4a (Heist-op-den-Berg). Parkeren kan op de centrale parking Boonmarkt. De wandeling start om 9.30 uur of 13 uur en duurt 1,5 tot 2 uur.

Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Aangepaste speel- en regenkledij is noodzakelijk. Stevige stapschoenen of laarzen zijn altijd goed.

Voor deze activiteit kun je gebruik maken van de MOS-pas

De lentewandelingen staan gepland van maandag 20 april tot en met vrijdag 12 juni 2020. Inschrijven voor de lentewandelingen kan online vanaf dinsdag 3 maart om 12 uur.

 

Categorie

Uitstap - Studie- of schoolreis

Toegankelijkheid

  • Gepaste parkeerplaatsen
  • Aangepaste toiletten
  • De groene wandelroute (3,5 km) is verhard met dolomiet en toegankelijk bij alle weersomstandigheden, ook voor mensen met een rolwagen.
 

Volgende van de detaillijst