Eekje tegen allen

Het eerste en tweede leerjaar gaan op een belevende speelse manier op pad. Ontdekken, vertellen, samenwerken, ervaren en directe beleving staan hierbij centraal.

Datum/uur
  • van 23 september 2019 tot 15 november 2019
Status
Volzet
Doelgroepen
  • Lager onderwijs

  • BuO Leerzorg

Prijs

Gratis

Eekje de Eekhoorn is een heel avontuurlijke en speelse eekhoorn. Hij kan goed opdrachten uitvoeren, is heel snel en weet alles over het bos! Eekje vindt zichzelf geweldig!
Kinderen vindt hij maar raar. Ze zijn niet snel, eten geen nootjes, springen niet van tak naar tak en hebben geen pluimstaart. Wat doen kinderen dan eigenlijk wel?
Eekje besluit om een spel te organiseren: Eekje tegen allen. Hij daagt de kinderen uit om zijn opdrachten in het bos uit te voeren!
Zijn jullie snel en slim als Eekje? Kom dan naar De Averegten als je durft!

Alle wandelingen vertrekken aan het onthaalgebouw, Boonmarkt 4a (Heist-op-den-Berg). Parkeren kan op de centrale parking Boonmarkt. De wandeling start om 9.30 uur of 13 uur en duurt 1,5 tot 2 uur.
Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Aangepaste speel- en regenkledij is noodzakelijk. Stevige stapschoenen of laarzen zijn altijd goed.  

Voor deze activiteit kun je gebruik maken van de MOS-pas.

Het programma voor de herfstwandelingen is volzet, inschrijven is niet meer mogelijk. 

 

Categorie

Uitstap - Studie- of schoolreis

Toegankelijkheid

  • gepaste parkeerplaatsen
  • Aangepaste toiletten
  • De groene wandelroute (3,5 km) is verhard met dolomiet en toegankelijk bij alle weersomstandigheden, ook voor mensen met een rolwagen.

Volgende van de detaillijst