Rikkertje prikkertje

De eerste kleuterklas gaat op een belevende speelse manier op pad. Ontdekken, vertellen, samenwerken, ervaren en directe beleving staan hierbij centraal. 

Datum/uur
  • van 23 september 2019 tot 15 november 2019
Status
Volzet
Doelgroepen
  • Kleuteronderwijs

Prijs

Gratis

Rikkertje Prikkertje is een egeltje dat al zijn hele leven in De Averegten woont. Hij is nieuwsgierig, snuffelt graag rond en heeft al vele ontdekkingen gedaan! Rikkertje heeft een grote droom: hij wil heel graag een echte bosonderzoeker worden. Om dit te worden moet Rikkertje op onderzoek in het bos. Hij durft dit echter niet alleen en vraagt de kleuters om hulp. Wie komt Rikkertje Prikkertje helpen?


Alle wandelingen vertrekken aan het onthaalgebouw, Boonmarkt 4a (Heist-op-den-Berg). Parkeren kan op de centrale parking Boonmarkt. De wandeling start om 9.30 uur of 13 uur en duurt 1,5 tot 2 uur.
Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Aangepaste speel- en regenkledij is noodzakelijk. Stevige stapschoenen of laarzen zijn altijd goed.

Voor deze activiteit kun je gebruik maken van de MOS-pas

Het programma voor de herfstwandelingen is volzet, inschrijven is niet meer mogelijk.  

 
 

Categorie

Uitstap - Studie- of schoolreis

Toegankelijkheid

  • Gepaste parkeerplaatsen
  • Aangepaste toiletten
  • De groene wandelroute (3,5 km) is verhard met dolomiet en toegankelijk bij alle weersomstandigheden, ook voor mensen met een rolwagen.
 

Volgende van de detaillijst