Sherlock Fox

Leerlingen van het derde en vierde leerjaar gaan actief aan de slag in de natuur. Ze speuren naar sporen, meten de hoogte van de bomen en determineren, kunnen vogelgeluiden bestuderen en paddenstoelen in alle vormen en kleuren,... elk seizoen staat er een nieuw thema centraal.

Datum/uur
  • van 25 september 2023 tot 17 november 2023
Doelgroepen
  • Lager onderwijs

  • BuO Leerzorg

Prijs

Gratis

Lange tijd geleden was er in Hertberg een hele goede speurder/boswachter genaamd SHERLOCK FOX. Die wist ALLES van dierensporen hier in het bos. Van wie welke drol of hol was. Wie propere poten had en wie niet…

Hij geniet nu van een verdiend pensioen maar hij heeft heel wat foto’s en tips voor ons achter gelaten zodat we ook zelf met de gids op zoek kunnen gaan naar allerlei nieuwe sporen.

Gaan jullie mee op stap? Trek dan je wandelschoenen aan en kom naar Hertberg!

We vertrekken aan het plein tegenover Mie Maan, Diestsebaan 28 (Herselt).

Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Aangepaste speel- en regenkledij is noodzakelijk. Stevige stapschoenen of laarzen zijn altijd goed.

De herfstwandelingen lopen van maandag 25 september t.e.m. vrijdag 17 november. De inschrijvingen starten op dinsdag 5 september om 12 uur 's middags via een link op deze pagina.

Categorie

Uitstap - Studie- of schoolreis

Toegankelijkheid

  • gepaste parkeerplaatsen
  • Aangepaste toiletten
  • De groene wandelroute (3,5 km) is verhard met dolomiet en toegankelijk bij alle weersomstandigheden, ook voor mensen met een rolwagen.