Huidige dienstverlening

04.06.2020
Tijdelijke toegang via de achteringang

DOCATLAS ANTWERPEN

Na de zomersluiting zijn we in Antwerpen terug open volgens de normale openingsuren: van dinsdag tot donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur

Inleveren of ophalen kan ENKEL tijdens deze momenten. Materialen binnenbrengen via de atlasbalie op maandag kan momenteel dus NIET.

OPGEPAST: We blijven voorlopig toegankelijk via de achteringang (zie plannetje). Tijdens schoolvakanties is docAtlas op dinsdagmiddag open tot 17 uur en niet tot 19 uur.

Van 18 augustus tot en met 11 september gaan in Atlas intensieve inschrijvingen door. Hierdoor kunnen fietsen niet gestald worden in het steegje. Hou hier rekening mee en parkeer je fiets in de stalling voor het Atlagebouw of zoek een plekje in de Provinciestraat.

Zoek op voorhand op welke materialen je graag wil ontlenen, onze bezoekerspc’s zijn nog niet beschikbaar. Registratie en het dragen van een mondmasker is tijdens je bezoek verplicht.

Reservaties verlopen via het digitaal reservatieformulier of telefonisch.

Wil je graag advies? Stuur je vraag naar docatlas@provincieantwerpen.be.

DOCATLAS TURNHOUT

Na de zomersluiting zijn wij open op dinsdag en woensdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.30 en 17.30 uur.

Zoek op voorhand op welke materialen je graag wil ontlenen, onze bezoekerspc is nog niet beschikbaar. Registratie en het dragen van een mondmasker is tijdens je bezoek verplicht.

Reservaties verlopen via het digitaal formulier of telefonisch. Ook materialen uit Antwerpen kan je vanaf nu weer reserveren om in Turnhout op te halen.

Wil je graag advies? Stuur je vraag naar docatlasturnhout@provincieantwerpen.be.