Word projectmedewerker landbouw

09.11.2020

Spreekt de verbinding tussen landbouwers, scholen en vrijwilligers je aan? Maak je graag (digitale) lespakketten voor kinderen van de lagere school? Dan ben jij de juiste persoon om het team van Streekvereniging Zuidrand te versterken voor het project Boerderleren.

Vacature projectmedewerker landbouw

Streekvereniging Zuidrand zoekt een projectmedewerker landbouw om te werken rond het PDPO-project Boerderleren

Boerderleren

De Streekvereniging Zuidrand is een samenwerkingsverband tussen zeven gemeenten (Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel) en werkt aan projecten op het snijvlak van cultuur, erfgoed, toerisme en natuurbeleving.

In april 2020 startte de Streekvereniging Zuidrand in samenwerking met praktijk- en voorlichtingscentrum voor melkveehouderij, voedergewassen en plattelandsontwikkeling Hooibeekhoeve in Geel het PDPO-project Boerderleren.  Het opzet van dit project is een duurzaam leerpad op te zetten voor de tweede graad lager onderwijs rond het landbouwleven. Zo ontstaat een mooie wisselwerking tussen de landbouwer en de school, waarbij de school een zinvolle leerervaring kan aanbieden aan de kinderen en de landbouwer zijn activiteiten kan verbreden. In februari 2021 start i.s.m. Thomas More een pilootproject.

Jobinhoud in een notendop

Als medewerker landbouw vorm je het operationele aanspreekpunt voor het PDPO-project Boerderleren. Je wisselt visieontwikkeling af met veldwerk en coördinatie van de verschillende onderdelen van dit project. Jij bent ook het aanspreekpunt voor de gemeenten en de partners. Je verzorgt de communicatie en (financiële) verantwoording voor dit project.

• Werkplek: het oude gemeentehuis van Kontich
  • Tijdelijk contract tot en met 30 juni 2022
  • Deeltijds (50%) – m/v/x – contractueel – schaal B1-B3

Interesse?

Je bezorgt bij interesse jouw cv en een kopie van jouw diploma uiterlijk op 7 december 2020 via mail t.a.v. wannes.delaender@dezuidrand.be met de vermelding van de functie waarvoor je solliciteert.