Duurzaam investeren en samenwerken

publish date
03.07.2017
???module.newsItem.label.themes???

Om het bedrijventerrein De Kanaalkant klaar te maken voor de toekomst, zetten we onder meer in op een duurzaamheidsproject. Denk daarbij aan het beperken van de CO2-uitstoot, efficiënt watergebruik en het tegengaan van energieverspilling.

POM Antwerpen werkt aan de transformatie van De Kanaalkant naar een duurzaam, kwalitatief en aantrekkelijk bedrijventerrein waar bedrijven bewust met water en energie omgaan. Een voorbeeld van energie-efficiëntie is de mogelijke samenwerking tussen de bedrijven Gosselin en Depré. Samen onderzoeken we hoe deze bedrijven elektriciteit, opgewekt uit PV-panelen, kunnen uitwisselen.
POM Antwerpen zoekt bedrijven die openstaan voor gelijkaardige samenwerkingen. Heb je interesse of vragen? Contacteer dan Paul Robbrecht, expert bedrijventerreinen, telefonisch op 03 240 68 43 of via e-mail aan paul.robbrecht@pomantwerpen.be.

Infomarkt 21 november 2017

Er gebeurt heel wat in en rond het bedrijventerrein De Kanaalkant. Denk maar aan de verhoging van de bruggen en de verbreding van het Albertkanaal. De werken aan de IJzerlaan en de voorbereidingen voor de Oosterweelverbinding. Maar ook projecten rond duurzaamheid zoals het delen en hergebruiken van energie en water. Benieuwd wat dit allemaal concreet inhoudt? Benieuwd naar de concrete gevolgen voor jouw bedrijf? Noteer dan de infomarkt op dinsdag 21 november in je agenda. Je kunt doorlopend tussen 18 en 21 uur langskomen.

Volgende