Vacatures in De Schorre

11.05.2018
???module.newsItem.label.themes???
De Schorre

De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel organiseren wij een selectieprocedure bij aanwerving/bevordering/interne mobiliteit/externe mobiliteit voor de functie van  groenwerker (m/v) voor het Departement Vrije Tijd – APB Provinciaal Recreatiedomein De Schorre. Je zal werken op volgend adres: Schommelei 1 bus 1, 2850 Boom. Wij bieden een voltijdse contractuele functie met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur. We nemen een vergelijkende selectieprocedure af waarbij we een wervingsreserve samenstellen die gedurende drie jaar geldig blijft. We zullen uit deze wervingsreserve putten voor eventuele toekomstige vacatures bij de Provincie of de Autonome Provinciebedrijven (APB’s).

• Vacature voor groenwerker: Je taken bestaan vooral uit park- en natuuronderhoud. Enkele voorbeelden: plantsoenen onderhouden, hagen scheren, bos- en grasmaaien, snoeien, vijvers onderhouden,... Daarnaast zal je ook polyvalent ingezet worden tijdens evenementen (afbraak, opbouw, logistieke ondersteuning, …). Bekijk de volledige vacature en bezorg ons je sollicitatiebrief tot en met 27 mei 2018.