Steun voor duurzaam en kwaliteitsvol logies

publish date
29.10.2021
???module.newsItem.label.themes???

Hoe groei je als vakantiemaker? Via investeringen in duurzaamheid en dialoog met je gast. Een win-winsituatie voor iedereen, concluderen de uitbaters van B&B’s Art. 14 en Tspijker in De Ronde van de provincie.

Steun bij investeringen in duurzaamheid en een logiescampagne die ondernemers inspireert om nóg meer service te bieden: zo stimuleert Toerisme Provincie Antwerpen de voortdurende kwaliteitsverbetering bij toeristische ondernemers.

Green Key

Met financiële hulp uit het Vlaams en Provinciaal Stimulusprogramma behaalden vakantiewoning Driehoekshoeve en B&B’s Veado en Art. 14 - als eerste kleinschalige logies - de Green Key, het internationale duurzaamheidslabel.
De ambitie van Toerisme Provincie Antwerpen? 30 logies met Green Key tegen 2024.

Logiescampagne Kempen

De logiescampagne Kempen stimuleert het verblijfstoerisme, biedt ondernemers opbouwende feedback en verwent de vakantieganger met een voucher voor een volgend verblijf in de Kempen. De actie loopt tot en met 7 november.

De Ronde

Bekijk de getuigenis van Linda Van den Bulck (B&B Art. 14 in Herentals) en Bea Van Gorp (B&B Tspijker in Mol) in De Ronde van de provincie.

Gelieve marketing cookies te accepteren om deze video te bekijken.

Vragen?

Martine Vinck (Green Key)
logiesconsulent
martine.vinck@provincieantwerpen.be
T 03 240 63 63

Tom Van Wassenbergh (logiescampagne Kempen)
Regiowerker regioteam Kempen
tom.vanwassenbergh@kempen.be
T 014 40 82 72