ZORO

In de ZORO-training staan vier competenties centraal: interprofessioneel samenwerken, intrapreneurship, technologische wendbaarheid en ethisch handelen. Ze zijn alle vier essentieel om de beste zorg te bieden in een snel veranderende zorgsector.

Nieuwe logos

Ik ZORO voor jou, ZORO jij voor mij?

Gouverneur Kinsbergencentrum startte in 2019 het ZORO-project samen met verschillende Vlaamse en Nederlandse onderwijsinstellingen: Curio, Universiteit Antwerpen, VIVES Kortrijk-Ieper-Brugge graduaat Verpleegkunde en VIVES Hogeschool. Het project liep drie jaar.

Dankzij de cofinanciering van Interreg Vlaanderen-Nederland, Gouverneur Kinsbergencentrum, Provincie Antwerpen en de verschillende partners werd een budget van 2 miljoen euro vrijgemaakt.

Op 18 oktober 2022 sloten we het project ZORO af met een eindevent. Nu sturen we ZORO de wereld in. Iedereen kan ermee aan de slag. Je vindt hieronder al het nodige materiaal om je eigen ZORO-training te geven. Onder andere de ZORO-gids, draaiboeken per lesmodule, onze games en de presentaties van het eindevent.