Anderstalige nieuwkomers procesgericht evalueren

Datum/uur
  • donderdag 4 maart 2021 van 09.30 uur tot 15 uur
Status
Uiterste inschrijfdatum
donderdag 25 februari 2021
Doelgroepen
  • Lerarenopleiding

  • Secundair onderwijs

  • Leerkrachten

Prijs

55 euro

Inhoud?

Tijdens deze workshop ontdek je verschillende mogelijkheden om het leerproces van jouw anderstalige leerlingen op een brede en permanente manier in kaart te brengen. Voorbeelden van observatie-instrumenten, toetsen en portfolio’s worden besproken en samen met andere collega's reflecteer je over wat jullie kunnen meenemen naar je eigen praktijk.

 

Daarnaast wordt aandacht besteed aan initiatieven die je als OKAN-school kan nemen om de doorstroming van je leerlingen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

 

In de namiddag biedt docAtlas jou een Welkom@docAtlas aan. Tijdens een welkom word je rondgeleid in ons leercentrum. Materialen die aansluiten bij het thema van de vorming worden geselecteerd en uitgestald. Je krijgt uitgebreid de kans om hierin te grasduinen en de bruikbaarheid voor jou klaspraktijk te onderzoeken.

Voor wie?

OKAN-leerkrachten, zorgleerkrachten en -coördinatoren, beleidsondersteuners, directies, pedagogisch begeleiders en andere geïnteresseerden uit het secundair onderwijs.

Duur?

1 dagdeel van 3 uur + 2 uur grasduinen

Datum?

Donderdag 4 maart 2021 van 9.30 tot 15.00 uur

Deelnameprijs?

55€/persoon

Coronamaatregelen

Indien er op het moment van de leeractiviteit nog steeds een afstand van anderhalve meter moet bewaard blijven tussen deelnemers kan de leeractiviteit helaas niet doorgaan in ons lokaal in docAtlas Antwerpen. De vorming zal dan doorgaan via een webinar op hetzelfde tijdstip, maar zonder grasduinen.

 

 

Volgende van de detaillijst