Workshop Start to draw

Datum/uur
  • maandag 30 november 2020 van 13 uur tot 16 uur
Doelgroepen
  • Niet niveaugebonden

  • Leerkrachten

  • Lerarenopleiding

Prijs

40 € inclusief boek ter waarde van 24 €

Axelle Vanquaillie

Inhoud?

Ons brein is in eerste instantie ontwikkeld om visuele prikkels te verwerken. Het gebruik van beelden en meer bepaald tekeningen, ondersteunt het leerproces sterk. 

Tijdens deze workshop reikt Axelle Vanquaillie je technieken aan om op een eenvoudige en snelle manier tekeningen in te zetten tijdens je lessen. Of het nu gaat om hen aan het tekenen te krijgen of zelf tekeningen in te zetten, het komt eraan enkele basistechnieken te kennen en deze toe te passen. Tekentalent is absoluut geen vereiste. 

We starten met het visuele ABC. We vertellen de basistechnieken en laten je er meteen mee aan de slag gaan. Het kan gaan om het gebruik van letters, iconen, kaders, kleur etc…  Daarna gaan we inzoomen op de leercontext. Op welke moment en manier kunnen tekeningen jouw praktijk vergemakkelijken, zowel ter voorbereiding, tijdens of na de les. 

Start to draw is een zeer interactieve en actieve workshop waarbij je zelf aan de slag gaat en ervaart wat de kracht van tekenen is. 

Door wie?

Axelle Vanquaillie is sinds 10 jaar visueel facilitator. Ze hielp sindsdien meer dan 300 bedrijven en organisaties hun ambities te realiseren dankzij de kracht van tekeningen. Daarnaast leidt ze jaarlijks een honderdtal mensen op om tekeningen in te zetten in hun organisatie, als trainer of lesgever, coach, facilitator of leidinggevende. 

Voor wie?

Iedereen die aan de slag gaat met groepen mensen en hun leerproces maximaal wil laten renderen.

Extra?

Deelnemers krijgen na afloop het boek Start to draw ter waarde van 24€. Dit boek kun je na deelname komen ophalen in docAtlas Antwerpen. Het boek liever ophalen in docAtlas Turnhout? Dat kan ook! Stuur ons jouw aanvraag via mail.

Coronamaatregelen

Deze vorming zal doorgaan via een webinar op maandag 30 november 2020 van 13 tot 16 uur .

Volgende van de detaillijst