Zoektocht: Suzie Sloddervos

Het hol van de familie Sloddervos ligt aan de rand van De Averegten. Honderden kronkelende gangen vormen hun huis. Suzie Sloddervos geeft jullie graag een rondleiding. Maar: let niet op de rommel! 

Tijdens deze 2,5 km lange wandeling kom je verschillende haltes tegen waar je leuke doe- opdrachten kan uitvoeren. De opdrachten van de zoektocht focussen op kinderen van 4 tot 8 jaar, maar ook jongere en oudere kinderen zullen zeker plezier beleven aan deze activiteit. De zoektocht is vrij te bezoeken gedurende april, mei, juni en juli en volledig toegankelijk voor rolwagens en buggy’s met grote wielen. 

Starten doe je aan het onthaalgebouw. 

Datum/uur
  • van 6 april 2021 tot 30 juni 2021
Doelgroepen
  • Lager onderwijs

  • BuO Leerzorg

  • Kleuteronderwijs

Prijs

Gratis

Doelgroep onderwijs: 2de en 3de kleuterklas + 1ste graad basisonderwijs 

Plaats van afspraak: Provinciaal Groendomein De Averegten, onthaalgebouw Boonmarkt 4a, 2220 Heist-op-den-Berg 

Gratis deelname. Verwittig ons van je komst via averegten@provincieantwerpen.be. Zo zijn we zeker dat het domein niet overspoeld wordt en iedereen kan genieten van de uitstap. Elke e-mail wordt beantwoord; niet tijdens weekends. 

Op zoek naar ander aanbod?

Stuur jij ons leuke foto's van je klasuitstap?

De foto's kunnen gebruikt worden voor op onze social media en de website of drukwerk. Het is wel belangrijk dat ze voldoen aan de GDPR-regels (bescherming van de persoonsgegevens). D.w.z. dat de ouders of voogd toestemming hebben gegeven aan de school om foto's van hun kind te nemen én dat de foto's met derden mogen worden gedeeld en gebruikt voor hun communicatiemiddelen.

Stuur de foto's, samen met de schriftelijke toestemming (mag ook in de mail), naar averegten@provincieantwerpen.be.

Categorie

Uitstap - Studie- of schoolreis

Toegankelijkheid

  • Gepaste parkeerplaatsen
  • Aangepaste toiletten
  • De rode wandelroute (3,3 km) is verhard met dolomiet en toegankelijk bij alle weersomstandigheden, ook voor mensen met een rolwagen.