Dramatische werkvormen bij kleuters

Datum/uur
  • woensdag 22 februari 2023 van 15.15 uur tot 16.15 uur
Doelgroepen
  • Leerkrachten

  • Lerarenopleiding

  • Kleuteronderwijs

Prijs

20 euro

INHOUD?

Met kleuters kun je niet alleen naar theater gaan kijken maar ook zelf aan de slag gaan via dramatische expressie. We bespreken de behoeften en mogelijkheden van de kleuters, en geven voorbeelden om in de klas uit te proberen. 

Deze workshop sluit aan bij de theatervoorstelling ‘Pimpula’, over diversiteit en identiteit. Op basis van die voorstelling denken we samen na over wat je in de klas allemaal kunt doen met de kleuters. 

Kom je met je kinderen naar de voorstelling en schrijf je in voor de workshop? Wij voorzien tijdens de workshop opvang voor kinderen van deelnemende leerkrachten.       

VOOR WIE?      

(Toekomstige) leerkrachten kleuteronderwijs en andere geïnteresseerden die met kleuters werken 

DOOR WIE?

Peter Schoenaerts studeerde Taal- en Letterkunde (Nederlands en Engels) en volgde een acteeropleiding aan de American Academy of Dramatic Arts in New York. Hij gaf NT2-les aan alle leeftijden en schreef mee aan verscheidene Nederlandse taalmethodes en publicaties. Daarnaast werkte Peter als eindredacteur bij het weekblad HUMO en als expert Nederlands als vreemde taal bij de Taalunie. Al 25 jaar acteert en regisseert hij, en tegenwoordig is hij ook actief in het boekenvak als uitgever en boekhandelaar. Peter is dagelijks leider van Theater van A tot Z.  

 

BETALING EN ANNULATIEPROCEDURE

Deze workshop kost 20 euro per persoon. Je betaalt na de workshop, bij ontvangst van onze factuur.

ANNULATIEPROCEDURE:

* Aanvrager:
De deelnemer kan de inschrijving tot 7 dagen vóór de workshop kosteloos annuleren.

* docAtlas:
In geval van overmacht kan docAtlas een vorming annuleren. DocAtlas verwittigt de personen die zich inschreven dan zo snel mogelijk.